Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten
Buiten openingstijden: op afspraak

Oktober staat in het teken van wonen. De zomer zit er weer op dus het weer wordt minder en dat betekend voor veel Nederlanders dat ze weer naar binnen gaan. Dit zorgt er voor dat we weer zin hebben in het knusse en gezellige gevoel dat de herfst en winter oproepen. Vaak kan je interieur dan wel wat extra aandacht gebruiken, je zit dan weer een paar maanden binnen en dan is het wel fijn als je interieur er spin en span uit ziet. In oktober presenteren de meeste showrooms dan ook hun nieuwe collectie. De nieuwe woon en tegel trends worden geshowd op de VT Wonen Woonbeurs.

Woontrends 2020

Trends op het gebied van interieur in 2020 zijn Rust, Bewustzijn & Natuur. Dit heeft alles te maken met onze inzet om samen en/of individueel de wereld beter te maken. Klanten zoeken steeds vaker naar duurzaam geproduceerde tegels, tegels die te recyclen zijn of keramische tegels die lang mee gaan en een tijdloze uitstraling hebben.

XXL Tegels

Een van de nieuwe trends in de XXL tegel. Vorig jaar zagen we het al dat het meer wordt toegepast, we voorspellen dat deze zeer grote tegels dit jaar weer hun weg vinden naar verschillende huizen. XXL tegels hebben een formaat van 120×120 cm, of XL tegels met een formaat van 100x100cm. Met deze zeer grote tot extreem grote tegels, kunnen de voegen tot een minimum beperkt worden en is de resultaat nog strakker.

De trend om keramische tegels te leggen met houtlook tegels of betonlook tegels zorg voor een warme uitstraling. hebt van een houten vloer of luxe uitstraling van een Loft. Het grote voordeel ten opzichte van laminaat of houten vloeren is dat je onder keramische tegels vloerverwarming kan leggen. Vloerverwarming zorgt er voor dat de temperatuur binnen minder warm hoeft te zijn, want als je warme voeten hebt, dan hoeft de lucht in huis minder warm te zijn. Dit scheelt in stookkosten, zo kun je bijdragen aan een beter milieu.

In onze showroom vind je een grote collectie tegels die aansluiten op de nieuwe woontrends van 2019. Speciaal voor de woonmaand hebben we een actie op 1 van de meest populaire serie tegels van dit moment. Namelijk de tegel Sulivan. Dit is een mooie stoere betonlook tegel in formaten 60x60cm, 60x30cm of 20x20cm. De tegel wordt veel toegepast als vloer of in de badkamer/keuken vanwege de bijpassende kleine Portugese tegeltjes. Het dessin van de vintage Portugese tegels is heel subtiel en zal daarom een zeer aangename rustige sfeer geven, zeker in combinatie met natuurlijk hout.

Alleen in Oktober 10% korting op tegels van Sulivan.

Tegelformaat:

  • 80×80 van €52,50 voor €47,50
  • 60×60 van €44,95 voor €39,95
  • 60×30 van €44,95 voor €39,95
  • 20×20 patroon van €64,95 voor €57,50

Rechtsonder niet in 80×80
alles in 60×60 en 60×30 kleine tegels 20×20 alleen in decorprint

Over deze tegel:
– Keramische tegel
– Geschikt voor vloerverwarming
– Vloertegel
– Wandtegel
– Geschikt voor Keuken
– Geschikt voor Badkamer
– Minder geschikt voor buiten, kan eventueel op overdekt buitenterras maar de tegels zijn vrij glad, hier hebben we betere alternatieven voor.