Solido Ceramica

SOLIDO CERAMICA vs GEO CERAMICA

De Solido Ceramica is met zijn 24,4 kilogram per stuk (60×60) een stuk lichter dan de Geo Ceramica die voor hetzelfde formaat 30 kilogram weegt. Hierdoor is de Solido wel arbo proef. Daarnaast heb je geen enkel risico op het los vriezen van elementen, de Solido is namelijk uit een massief stuk speciaal keramiek gemaakt, dit is niet het geval bij de Geo Ceramica die gemaakt wordt door het verlijmen van een dunnere laag keramiek met een beton achtige ondergrond. De Solido is ook geschikt voor opritten (met juiste ondergrond) en dakterrassen.

 

Hieronder een overzicht van de Solido Ceramica serie, klik op een tegel om naar de productpagina te gaan.

 

Uitgebreide beschrijving van de Solido Ceramico:

 

De Solido Ceramica is een massieve, hoogwaardig kwalitatieve keramische terrastegel gecombineerd met een subliem Italiaans design in 3cm dik.

Deze serie is leverbaar in de formaten: 60×60 en 40×80 in 3 cm. dikte.
De Solido Ceramica is geschikt voor een normaal zandbed met degelijke ondergrond, dit in tegenstelling tot keramische tegels van 2 cm. dik, waar men een fundering moet aanleggen voordat de tegel gelegd kan worden.

Eigenschappen

  • Optimaal verwerkingsverwerkingsgemak voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Geschikt voor een normaal zandbed met degelijke ondergrond. Cement-stabilisatie is niet noodzakelijk, echter adviseren wij wel.
  • Massieve 1 component-constructie waardoor alle scepsis in de markt m.b.t. risicovolle lijmverbindingen en mogelijke onderlinge verschillen in uitzettingscoëfficiënten, volledig wordt uitgesloten.
  • Zeer hoge drukbestendigheid waardoor de tegels geschikt zijn voor extreme belasting, bijvoorbeeld opritten.(vakkundige ondergrond vereist).
  • Werking van de tegels is 60,7×60,7 cm en 40,7×80,7 cm in verband met splintervrije kop. De kans op beschadiging van het oppervlak, wordt hierdoor zeer gering.
  • Te verwerken met minimaal 3-5 mm. voeg. Soort voegmateriaal is vrij te bepalen door de erkende vakman en afhankelijk van de ondergrond.
  • Optimaal verwerkingsverwerkingsgemak voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Geschikt voor een normaal zandbed met degelijke ondergrond. Cement-stabilisatie is niet noodzakelijk, echter adviseren wij wel.