Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten
Buiten openingstijden: op afspraak

Met het ruime assortiment van Externo kunt u uw badkamer betegelen zoals u wilt. Toilet tegels, ook wel sanitair tegels, zorgen er voor dat ook het toilet of de toiletruimte een mooie uitstraling kan hebben. Uw volledige sanitair inrichten door middel van vloer- en wandtegels naar eigen smaak? Geen probleem, wij hebben een diep en breed assortiment. Wij hebben altijd de tegel of een combinatie van tegels waar u naar zoekt.

Keramische toilet tegels

Voor het betegelen van het toilet adviseren wij bijna altijd keramische tegels, zeker voor de vloer. Wij denken met u mee over de afwerking van de tegel, om gladheid te voorkomen. Keramische tegels hebben een prachtige uitstraling en zijn gemakkelijk te reinigen. Hierdoor blijft uw toiletruimte hygiënisch en schoon. Mocht u overwegen om natuursteen tegels in uw toiletruimte toe te passen? Dan zijn marmer, leisteen of chinees hardsteen geschikt.

Veelgebruikte tegels in toiletruimtes

Er zijn verschillende tegels zeer populair bij het ontwerpen van een toiletruimte. De meest voorkomende zijn standaard witte keramische wandtegels in combinatie met antraciet keramische vloertegels. Dit is een tijdloze combinatie en zie je bijvoorbeeld vaak in net opgeleverde woningen die bestemd zijn voor verhuur. Als u overweegt om een huis snel op te knappen en weer te verkopen, dan is dit een veilige keus. Andere populaire tegels zijn mozaïek tegelsvintage Portugese tegels en steenstrips.

Toilet tegels kopen voor uw sanitaire ruimte?

Meer informatie over tegels voor badkamer of de kleine kamer? Wilt u een scherpe offerte voor uw nieuwe toilet tegels? Vraag dan hier een offerte aan. Zoekt u advies voor deze of een andere sanitaire ruimte? Of zoek je naar maatwerk natuursteen zoals kleine of grote wastafelbladen? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Wij kunnen veel op maat maken. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Nijmegen aan de A73.