Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten
Buiten openingstijden: op afspraak

Vensterbanken

Externo maakt uw vensterbank op maat van diverse materialen. Vaak worden vensterbanken gebruikt als planchet, dit is een schapje wat geplaatst wordt op het inbouwreservoir van het toilet. Dit vergemakkelijkt het onderhoud doordat er minder voegen zichtbaar zijn in het liggende gedeelte. Bovendien is het een bijzonder esthetische toepassing die zorgt voor een luxe uitstraling. Bij Externo zijn vensterbanken in diverse materialen te verkrijgen zoals hardsteen, basalt, marmer en kalksteen, en in diverse kleuren zoals antraciet, beige, wit, zwart en groen.  Externo maakt uw vensterbank op maat. Daarnaast zijn er ook diverse stijlen en bewerkingen mogelijk zoals glanzend of mat en gezoet of gepolijst. De vensterbanken kunnen afgewerkt worden met facet, waardoor alle scherpe zijden voorzien worden van een schuine kant.
Loopt uw muur scheef? Geen probleem, door middel van een geleverde mal kunnen wij ervoor zorgen dat de vensterbank precies past. Wij kunnen dus in elke situatie leveren door middel van een aangeleverde mal.

Eigen productie
Door alles in eigen productie te maken is het mogelijk om maar liefst lengtes tot 280 centimeter uit een deel te vervaardigen.
Daarnaast worden vensterbanken ook vaak op maakt gemaakt voor erkers, waarbij de hoeken recht of in het verstek gemaakt kunnen worden.

Vensterbanken zijn op maat al verkrijgbaar vanaf 23,50 euro incl. btw.